4 thoughts on “Een tekenbeet, wat nu?

 1. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat nano zilver je klachten(hoesten, verkouden, kortademig) kan doen stoppen, dan wel laten verdwijnen.
  Nano zilver is divers inzetbaar.
  Zelfs de wc bril, wastafel ed neem ik af me nano zilver.
  Ik adviseer vrienden en familie dit product in huis te halen.

  1. Wat voor invloed heeft nano zilver op het milieu? ik denk dat het goed is om daar ook even over na te denken zo niet informatie over in te winnen. Ik denk dat het beter is om schoon te maken met groene zeep in plaats van nano zilver.

 2. “Teken zijn spinachtige insecten die voornamelijk leven in struiken en hoog gras. Er zijn verschillende soorten teken, waarvan de meest voorkomende in Nederland de schapenteek is (Ixodes ricinus).”

  … Teken zijn géén insecten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *