Ervaringen met Nano Goud en Platina

Door Kay
GoudElement

Succes bij bijnieruitputting!

Even een succes delen: ik was laatst op een training en heb toen meteen voor mijn 33-jarige zoon met burn-out (bijnieruitputting… zit nu in ziektewet, al maandenlang erg moe, futloos, depressief, nam al extra magnesium tabletten, goede multi en B12) op jullie aanraden een fles Magnesium (extra sterk), een fles Zink en een fles Platinum voor hem gekocht en ook een pot Okinawa mineralen… Hij heeft gisteren en vanochtend van alle drie de flessen 30 ml (1 min. in mond gehouden) genomen en belde me blij op dat hij zich opeens erg goed voelde, veel minder moe en minder depressief! Hij vertelde dat hij zomaar genoeg energie en zin had om het huis op te ruimen. Hij was hier zo verrast door dat hij mij hier net over opbelde en bedankte  Ik ben hier natuurlijk als bezorgde moeder erg blij mee!

 

Goede bevinding van klant van het platina en magnesium voor haar drukke kinderen…ook binnen een week. De juf viel het op. Daniëlle Bakker van Daans Drogisterij in Gorredijk.

 

Door mijn partner ben ik geïnteresseerd geraakt in nano mineralen.  Ik gebruik nu sinds enige weken dagelijks een kleine hoeveelheid Nano Goud en Nano Platina en ik wilde dat ik hier eerder mee begonnen was. Het effect van deze nano mineralen op het mentale vlak is onmiskenbaar, het voelt alsof een sluier is weggenomen.  Alles is veel helderder.  Dit resulteert voor mij in een groter overall geluksgevoel. Rik de Ruiter

“Ik heb zojuist een telefoontje gehad van een internationale judo ster. Ik heb hem wat goud gegeven en magnesium en hij lijdt aan diabetes type 1. Hij gebruikt nog maar de helft van de insuline als normaal. Dat komt als gevolg van het ontstekingsremmende effect van goud. Hij vindt het geweldig.”

Goud voor gewrichten.
Wauw, dat nano goud! Na 5 dagen gebruik zijn mijn gewrichten een stuk soepeler. Sinds gisteren heb ik geen pijn meer aan mijn beide schouders. Dit merkte ik vooral tijdens het sporten.

 

“Hallo allemaal, mijn naam is Daan Kelderhuis. Ik gebruik sinds 2 weken nano platinum omdat ik soms wel eens last heb van cijferdyscalculie. Ook merk ik vaak dat ik het motortje in mijn hoofd niet stil kan zetten. Ik heb nooit een diagnose gehad voor een concentratiestoornis. Nu dat ik de nano platinum neem, merk ik dat er echt rust ontstaat in mijn hoofd. Ik kan me beter focussen en merk dat ik dingen beter kan onthouden. Twee weken is nog maar een korte periode, maar ben nu al zeer te spreken over dit product! Ik zou iedereen met concentratiestoornissen zeker dit product aanbevelen.”

 

Sinds 28 jaar lijd ik aan MS, de secundaire vorm. Mijn mobiliteit neemt door de jaren heen af. Dit merk ik vooral in mijn onderlichaam. Bij mij is de invaliditeit vooral aan de linkerkant geconcentreerd.  Ik ben nu in het stadium dat ik hooguit 10 minuten kan lopen.  Sinds het innemen van nano goud deed zich na een week een opvallend verschijnsel voor. Ik kon ineens mijn linkervoet samenknijpen. Ook had ik geen assistentie meer nodig van mijn rechterarm om mijn linkerbeen omhoog te krijgen bij het aantrekken van mijn broek. Nu is mij verteld dat het goud het regenerend vermogen van het lichaam stimuleert. Maar dat het zo snel resultaat zou hebben had ik niet verwacht.
Perry V. (55 jr.)

 

Graag wil ik een persoonlijke ervaring met jou delen over het gebruik met platina en mijn zoontje van 11. Bij hem is een ernstige vorm van Dyslexie geconstateerd. Sinds het gebruik van het platina merk ik dat hij veel meer inzicht krijgt in de koppeling van woordjes en ik merk dat hij beter in zijn vel zit. En dat al na het gebruik van een paar weken!
Groet, Yneke

 

Ik werd gediagnostiseerd met dyslexie toen ik 14 was. Ik had veel moeite met lezen en schrijven, tijdens mijn gehele schooltijd, van de basisschool tot aan de universiteit. Ik was vastbesloten dat ik nooit op zou geven, en me nooit laat tegenhouden door mijn dyslexie, maar een oplossing heb ik nooit kunnen vinden. Ik schaamde mij ervoor dat ik steeds maar moest vragen hoe je bepaalde woorden spelt aan mijn familie, vrienden en collega’s. Nadat mij werd geadviseerd om nano platina te gebruiken, nam ik het elke ochtend. Ieder ander merkte het verschil heel snel, zij realiseerde zich dat ik niet constant vroeg om hulp bij het spellen. Na een maand merkte ik dat ik wat minder onrustig was in mijn hoofd. Ik voelde mij een stuk kalmer, en ook besefte ik toen dat ik niet meer zo veel hulp vroeg bij het spellen. Ik werd daardoor een stuk zelfverzekerder over mijzelf, en op het werk.

 

Ik ben super blij hier mee. Mijn dochter Alicia (15 jaar) had al vier maanden geen periode meer. Na anderhalve week nano platina nu wel, plus dat de neurohormonen ook beter in balans komen. Ze heeft ADD voor zover dat klopt maar ook daar zie ik verbetering beter aan huiswerk en blijer minder terugtrekken op haar kamer. Hier ga ik wel mee door voorlopig.
Lieve groet Margit

 

Ik ben gisteren met nano goud begonnen. Ik heb nog maar twee shotjes gehad en ik voel nu al een verschil. Ik heb een druk schema en er gebeurt veel in mijn leven op dagelijkse basis en meestal ben ik aan het einde van de dag moe en wil ik alleen nog maar slapen. Vanavond heb ik daar geen last van! Het valt me ook op dat ik me rustiger voel dan anders en dat ik me minder druk maak om dingen. Dit voelt goed zeg! Ik ga dit zeker blijven gebruiken en ga dit ook aan anderen adviseren.
Dit spul is te gek! B.K.

 

Ik werk bij de Ekoplaza in Alkmaar en wij werken volop met nano mineralen….voornamelijk het zilver en het goud. Ook het platina en magnesium hebben we op de plank staan. Zilver staat bij mij in het medicijnkastje (ook altijd fijn voor de kids), en goud heeft mij van mijn slijmbeursontsteking afgeholpen….fantastische producten.

Ik kan, na een periode van alle schommelingen die een vrouw maandelijks meemaakt, zeggen dat de Okinawa mineralen echt fantastisch zijn.

Carolien Dubbeld

 

Vandaag vertelde een winkelier dat een 65 jarige man twee dagen nadat hij met nano goud was begonnen, al beter kon zien. Goud als sporenelement is essentieel voor de ogen.

 

8 maart:

Mijn jachthond die een ernstig auto-ongeluk heeft gehad en toch weer loopt, nog wel moeizaam, krijgt nu nano platina om te kijken of het invloed heeft op de zenuwgeleiding? En een vriendin heeft een geitje met neurologische problemen, die krijgt nu goud toegediend. We experimenteren volop nu, neem zelf nu platina en daarvoor goud.

3 april

Met mijn jachthond gaat het gelukkig steeds beter, dus ik denk dat de platina (soms geef ik hem ook wel eens goud) zeker een rol speelt. Ik ga door want wil hem graag helemaal in orde krijgen. Onlangs met mijn vriendin gebeld en ook het geitje gaat vooruit, loopt helaas nog niet zelfstandig maar ze is positief. (Geitje krijgt goud)

25 april

Nog een boodschap voor Micha, het gouden geitje loopt inmiddels.

  1. van Ierssel, België

Hoi Micha, leuk van je te horen. Ja het goud werkt heel apart. Het voelt alsof ik een magneet wordt voor kansen en leuke mensen. Het maakt me ook relaxter. Moeilijk uit te leggen maar erg fijn. Wel een teug, want de pipethoeveelheid geeft geen effect. Casper

 

Een bezoekje aan ’t Famke betekent, voor mij in ieder geval, ook vaak even een praatje.

Nu was het al een tijdje zo dat er een stuk dag overbleef aan het einde van mijn energie en ik eigenlijk niet vooruit te branden was. Inderdaad was… in dat praatje vertelde ik dus dat ik zo weinig energie had en vaak met een duf hoofd rondliep. Naast een luisterend oor kreeg ik advies en liep ik naast de producten die ik wilde halen, met een flesje nano goud de winkel uit. Thuis meteen begonnen en na twee dagen merkte ik dat het een stuk dag wat overbleef korter werd. Nu anderhalve week later kan ik zeggen dat ik weer energie over heb aan het einde van mijn dag. Heerlijk om de dag vol energie en niet meer met een duf hoofd rond te lopen. Voor mij is het een gouden advies geweest.

 

Nog een berichtje van een klant:

Hallo Yneke, even een berichtje nadat ik vorige week ben gestart met goud. De afgelopen week heb ik me beter gevoeld, zo heb ik me in tijden niet gevoeld. Het is net of ik ergens doorheen wordt gedrukt en inderdaad de emoties zijn heftig (ook flink moeten huilen), maar daarna is het alsof de lucht is geklaard. Helemaal super!

 

Bijzonder die mooie reacties van klanten…

Een klant van mij liet de nano mineralen testen bij haar mesoloog. Het magnesium en goud in combinatie kwam er bij haar zeer goed uit. Beter dan de mineralen op zich. Dit bevestigt onze ervaringen dat de edelmetalen nog beter werken bij mensen in combinatie met het magnesium.

Wow!!! Ik had bijna een directe reactie toen ik voor het eerst nano goud nam. Mijn hoofd tintelde en ik voelde me heel helder en aanwezig. Omdat ik werk in de TV productie, wat betekent dat ik shifts draai van 12 uur, moet ik mij constant concentreren en ik werk ook ’s nachts.

De routine drukte op mij, maar nu voel ik mij weer gemotiveerd in mijn rol. Ik ging als het ware ineens weer aan!

Nu ik mij aan het ontwikkelen ben tot natuurgeneeskundig therapeut en ik bezig ben om betere voeding en yoga mee naar mijn werkplek te nemen, is goud de sleutel gebleken om mijn creatieve denken te verbeteren. Mijn geest is helderder en meer gefocust, dus ik ga door met het nano goud om deze nieuwe staat van alertheid te continueren.
Ik gebruik daarnaast ook nano magnesium, dat mij helpt om stress te reguleren en het werkt echt!

Ik ben zelfs gestopt met het nemen van andere supplementen zoals vitaminen etc., omdat ik het pure effect van de nano mineralen wil ervaren gedurende een langere periode.

Nikki Steggles

 

En platina tegen zenuwen: dame was vreselijk nerveus en ” opgebrand” en had x2 later en sollicitatie gesprek.  Nano platina gegeven met advies: meteen beginnen met 10 ml / eetl per dag.  Indien geen effect,  verhogen tot 30 ml per dag.  Ze kwam een week later om een grotere fles vragen. Ze was veel kalmer, en had meer focus en rust.  Met slechts 10 ml per dag

( nano platina stimuleert Alpha golven en bevordert communicatie tussen linker en rechter hersenhelft, wat rust en kalmte geeft zonder moe te worden maar juist een heldere geest geeft ).

 

Een mooi ervaringsverhaal van een moeder waarvan haar zoon van 8 jaar de diagnose ADHD kreeg.

“Ik wilde geen medicijnen gaan gebruiken maar mijn zoon wel graag ondersteunen. Ik heb van alles geprobeerd om hem te helpen iets rustiger te worden. Zo hebben ik een tijdje Valeriaan gebruikt, LTO3 pillen en nog wat andere producten, wel allemaal homeopathisch. Ook hebben we een mindfulness cursus gedaan voor kinderen en hij ging naar een voetreflexmassage. De mindfulness cursus heeft hem wel iets geholpen maar niet zoals ik hoopte. Ik had de hoop bijna op gegeven tot ik de blog van Bianca van Gewoon Lekker Puur las over nano Platina en nano Magnesium. Ik heb beide besteld en dacht ik hoop dat dit werkt en anders weet ik het ook niet meer. Ik heb de dosering langzaam opgebouwd en na 2 weken heb ik een veel rustiger kind.

Mijn schoonmoeder past regelmatig op en die wist van niets. Maar ook zij merkte op dat hij veel rustiger en liever is geworden. Voorheen was hij vaak boos. Ook als ik hem vraag of hij zelf iets merkt zegt hij ja. Ik voel me nu niet meer zo boos ik ben liever, hoe bijzonder is dat! Hij lijkt nu weer het jongetje van vroeger, voor de ADHD.”

 

Agnes, de eigenaresse van een gespecialiseerde gezondheidswinkel, ondersteunt haar vader, die een aantal jaar geleden de diagnose Alzheimer kreeg, met verschillende supplementen. Hij neemt nu al een jaar of 3 de combinatie van goud en platina, van beiden 15ml. Het proces gaat bijzonder traag, volgens de neuroloog. Agnes vertelt trots dat haar vader het heel goed doet en zij adviseert het ook in haar winkel.

Delen