Ervaringen met Nano IJzer

Door Kay
IJzerElement

Een ijzersterk herstel na je bevalling? Maar geen zin in obstipatie en weken lang staaltabletten slikken?
Twijfel niet langer en probeer nano ijzer.

Hierbij mijn eigen verhaal in het kort:
Ik heb zelf twee keer veel bloed verloren tijdens mijn bevallingen waarbij de eerste helaas levens bedreigend.
De tweede bevalling ging echter maar om 2 liter. Dus ik besloot gelijk te starten met vitamine C, Vitamine B en Nano ijzer. Omdat ik eerder een transfusie had gehad werd ik nauwlettend in de gaten gehouden en iedereen was verbaasd over mijn snelle herstel. Ik had voor mezelf een duidelijke keuze gemaakt: Als het kon geen bloedtransfusie.
Na 2 weken was mijn HB weer keurig op pijl met 7.0 waar dat dus eerder 5.2 was. En ja ik gaf ook borstvoeding 🙂

Bianca van www.gewoonlekkerpuur.nl.

 

Bij Afrikaanse mensen komen meer problemen voor met de ijzerstofwisseling. Een dame van Afrikaanse afkomst had iedere vorm van ijzer al geprobeerd, zonder resultaat. Haar ijzerniveau schommelde meestal tussen de 4 en 5. Laag dus!
Twee weken na aanvang met nano ijzer werd er weer geprikt op ijzer en was het niveau gestegen naar 7. Haar moeder (heeft hetzelfde probleem) vertelde dat ze zich al beter voelde na 1 slokje.

 

Mooi ervaringsverhaal van natuurgeneeskundig therapeut Tessa van der Steen van ‘Your Health Coach’, zij was toen zwanger:
Op vrijdag 20 mei is door de verloskundige mijn ijzer gemeten d.m.v. vingerprik: 6.1
Ik werd doorgestuurd om 2 buisjes bloed af te laten nemen voor Hb en MCV.
Op zaterdag 21 mei begon ik met 2x per dag 30 ml colloïdaal ijzer.
Dinsdag ochtend 24 mei liet ik bloed afnemen. Vandaag kreeg ik de uitslag:
je Hb is mooi: 7,4 en het MCV 94.
Onvoorstelbaar he, dat dit zo snel kan…!

 

Bij gezondheidswinkel Herba de Kruidentuin in Amstelveen kocht een vrouw nano ijzer. Zij had een ijzerwaarde van 3, hetgeen extreem laag is. Na één week dagelijks 30 ml genomen te hebben, was de waarde gestegen naar 7.0. De arts uit het ziekenhuis, die deze vrouw behandelde, kwam naar de winkel voor informatie over het product omdat zij nog nooit zulke snelle resultaten had gezien.

 

Lucy Wilkins werd getest op haar mineralenstatus en kwam erachter dat ze zink, koper en ijzer tekort kwam. Haar twee jaar oude kindje had dezelfde tekorten. Ze begonnen met de nano mineralen en haar kindje knapte zienderogen op, vrolijker en levendiger. Lucy had last van een zeer droge huid rond haar ogen, dat enorm jeukte. Het viel haar op dat wanneer het zink en koper op was, de klachten bij zowel haar dochter als bij haarzelf terugkwamen. Lucy kreeg weer last van droge ogen en haar dochter ging weer slechter eten en was minder happy.

 

“Help!  Ik heb een zeer laag Hb gehalte van 5.6, ik ben zwanger en wil geen ijzertabletten meer maar ook geen ijzerinfuus wat de arts voorstelde. Van de ijzertabletten krijg ik flinke verstoppingen en pijn in mijn buik. Een infuus komt er bij mij niet in” roept een vrouw in één adem door de telefoon tijdens de advieslijn.
Voor mij is het niet zo moeilijk. We werken al jaren tot volle tevredenheid met de nano mineralen en hebben meerdere keren dit soortgelijke situaties aan de hand gehad.
Naast goede en ijzerhoudende voeding kan je het Hb gehalte verhogen naar een normale waarde door de inname van nano ijzer en nano koper & zink samen. Deze unieke producten worden optimaal en zeer snel opgenomen. De opname start al in het mondslijmvlies en per direct  worden deze microscopisch kleine deeltjes in de bloedbaan opgenomen. Nano ijzer en  het zink & koper zijn kanjers als het gaat om het verhelpen van bloedarmoede. Per direct werk je zo aan een goed Hb gehalte.
Mijn advies is om 3 x daags 15 ml nano ijzer plus 15 ml zink & koper in te nemen. Na een week belde deze vrouw me weer en meldde met heldere en merkbaar opgeluchte stem dat haar Hb gehalte nu naar 7.3 was gestegen. Ze voelde zich weer veel fitter. Artsen zouden dit moeten voorschrijven vond ze en dat vinden wij ook! IJzersterke spul en 100% natuurlijk!

 

Afgelopen donderdag had ik een cliënt genaamd Susan. Ze had al een tijdje last van haar heupen en liep al twee weken mank. Haar lichaam deed pijn en ze zag er heel moe en traag uit. Ze bewoog alsof ze 20 jaar ouder was. Ik testte haar en vond een ijzertekort en een tekort aan zink en koper.

Ik gaf haar nano ijzer en nano zink en koper. Ze merkte het direct, haar lichaam begon te tintelen alsof het ‘dankjewel’ zei. Een paar uur later kwam ik haar tegen. Ze liep niet meer mank en ze had geen pijn meer in haar heupen. Ook kon ze zich weer normaal bewegen.

Ze was laaiend enthousiast en dat ben ik ook! Het was een opzienbarend en supersnel resultaat wat nooit gelukt was met een ander product. Ik heb nog nooit zo’n snel resultaat geboekt met iemand.

Ik ben heel erg blij met de nano mineralen! Robbie K.

 

Ik had je beloofd het verhaal toe te sturen van mijn zoon Nick en het gebruik van de Nano Ijzer.
Nick was altijd erg vermoeid, bleek en blauw onder zijn ogen en had moeite om zich te kunnen concentreren.
Uit een bloedonderzoek kwam dat hij een erg laag ijzer gehalte had een h.b. van 5.2 en een ferritine van 23 volgens de kinderarts viel het mee en omdat hij ook veel darmklachten heeft lag de prioriteit van de kinderarts daarop. Hij kreeg een hoge dosering Forlax om maar naar de wc te kunnen. Ik ben toen zelf begonnen om hem de Nano Ijzer te geven. Ik merkte de weken daarna weinig tot geen verschil en ook uit het nieuwe bloedonderzoek bleek geen verhoging van het ijzer in het bloed. Ik ben toen begonnen met het geven van extra B vitamines om het ijzer beter te laten opnemen. Van de kinderarts had hij ondertussen een hoge dosering ijzertabletten voorgeschreven gekregen. Het h.b was 5.4 en de ferritine 20. ik heb de ijzertabletten nooit gegeven omdat ik ook bang was dat hij daardoor nog meer verstopping zou krijgen en de kinderarts wou hem dan nog meer Forlax toedienen dan dat hij op dat moment al kreeg. Ook ging hij niet meer met een fijn gevoel naar school hij kon zijn ontlasting vaak ook niet ophouden omdat hij zoveel Forlax kreeg.

Sinds het moment dat ik de extra B vitamines ben gaan geven samen met het Nano Ijzer is Nick opgeknapt. Ik gaf hem 2x daags30 ml nano Ijzer en 1 zuigtabletje van de B vitamines. Dit hebben we zo,n 5 weken gedaan en toen zijn we weer gaan bloedprikken. De uitslag was h.b. 7.9 en de ferritine 30.  een hele vooruitgang dus in een paar weken. Graag zien we de ferritine nog verder omhoog gaan natuurlijk en daarom gaan we nog door met het geven van nano ijzer en de extra b vitamines. Maar ik kan je zeggen dat mijn zoon meer kleur in zijn gezicht heeft en een heleboel meer energie.
De darmen zijn nog wel een probleem en daar heb ik met Micha over gesproken laatst. Daarvoor gaan we binnenkort starten met zilver en probiotica in de hoop om dat probleem echt aan te pakken. De kinderarts was onder de indruk van het Nano Ijzer en ontvangt hierover graag informatie hij kon er misschien meer kinderen mee helpen zei hij. Binnenkort krijg ik weer een afspraak thuis gestuurd en heb hem beloofd wat info mee te nemen zou natuurlijk super zijn dat hij dit zou gaan adviseren.

Groetjes Rianne

Delen