Ervaringen met Nano IJzer

Door Kay

Een ijzersterk herstel na je bevalling? Maar geen zin in obstipatie en weken lang staaltabletten slikken?
Twijfel niet langer en probeer nano ijzer.

Hierbij mijn eigen verhaal in het kort:
Ik heb zelf twee keer veel bloed verloren tijdens mijn bevallingen waarbij de eerste helaas levens bedreigend.
De tweede bevalling ging echter maar om 2 liter. Dus ik besloot gelijk te starten met vitamine C, Vitamine B en Nano ijzer. Omdat ik eerder een transfusie had gehad werd ik nauwlettend in de gaten gehouden en iedereen was verbaasd over mijn snelle herstel. Ik had voor mezelf een duidelijke keuze gemaakt: Als het kon geen bloedtransfusie.
Na 2 weken was mijn HB weer keurig op pijl met 7.0 waar dat dus eerder 5.2 was. En ja ik gaf ook borstvoeding 🙂

Bianca van www.gewoonlekkerpuur.nl.

 

Bij Afrikaanse mensen komen meer problemen voor met de ijzerstofwisseling. Een dame van Afrikaanse afkomst had iedere vorm van ijzer al geprobeerd, zonder resultaat. Haar ijzerniveau schommelde meestal tussen de 4 en 5. Laag dus!
Twee weken na aanvang met nano ijzer werd er weer geprikt op ijzer en was het niveau gestegen naar 7. Haar moeder (heeft hetzelfde probleem) vertelde dat ze zich al beter voelde na 1 slokje.

 

Mooi ervaringsverhaal van natuurgeneeskundig therapeut Tessa van der Steen van ‘Your Health Coach’, zij was toen zwanger:
Op vrijdag 20 mei is door de verloskundige mijn ijzer gemeten d.m.v. vingerprik: 6.1
Ik werd doorgestuurd om 2 buisjes bloed af te laten nemen voor Hb en MCV.
Op zaterdag 21 mei begon ik met 2x per dag 30 ml colloïdaal ijzer.
Dinsdag ochtend 24 mei liet ik bloed afnemen. Vandaag kreeg ik de uitslag:
je Hb is mooi: 7,4 en het MCV 94.
Onvoorstelbaar he, dat dit zo snel kan…!

 

Bij gezondheidswinkel Herba de Kruidentuin in Amstelveen kocht een vrouw nano ijzer. Zij had een ijzerwaarde van 3, hetgeen extreem laag is. Na één week dagelijks 30 ml genomen te hebben, was de waarde gestegen naar 7.0. De arts uit het ziekenhuis, die deze vrouw behandelde, kwam naar de winkel voor informatie over het product omdat zij nog nooit zulke snelle resultaten had gezien.

 

Lucy Wilkins werd getest op haar mineralenstatus en kwam erachter dat ze zink, koper en ijzer tekort kwam. Haar twee jaar oude kindje had dezelfde tekorten. Ze begonnen met de nano mineralen en haar kindje knapte zienderogen op, vrolijker en levendiger. Lucy had last van een zeer droge huid rond haar ogen, dat enorm jeukte. Het viel haar op dat wanneer het zink en koper op was, de klachten bij zowel haar dochter als bij haarzelf terugkwamen. Lucy kreeg weer last van droge ogen en haar dochter ging weer slechter eten en was minder happy.

 

“Help!  Ik heb een zeer laag Hb gehalte van 5.6, ik ben zwanger en wil geen ijzertabletten meer maar ook geen ijzerinfuus wat de arts voorstelde. Van de ijzertabletten krijg ik flinke verstoppingen en pijn in mijn buik. Een infuus komt er bij mij niet in” roept een vrouw in één adem door de telefoon tijdens de advieslijn.
Voor mij is het niet zo moeilijk. We werken al jaren tot volle tevredenheid met de nano mineralen en hebben meerdere keren dit soortgelijke situaties aan de hand gehad.
Naast goede en ijzerhoudende voeding kan je het Hb gehalte verhogen naar een normale waarde door de inname van nano ijzer en nano koper & zink samen. Deze unieke producten worden optimaal en zeer snel opgenomen. De opname start al in het mondslijmvlies en per direct  worden deze microscopisch kleine deeltjes in de bloedbaan opgenomen. Nano ijzer en  het zink & koper zijn kanjers als het gaat om het verhelpen van bloedarmoede. Per direct werk je zo aan een goed Hb gehalte.
Mijn advies is om 3 x daags 15 ml nano ijzer plus 15 ml zink & koper in te nemen. Na een week belde deze vrouw me weer en meldde met heldere en merkbaar opgeluchte stem dat haar Hb gehalte nu naar 7.3 was gestegen. Ze voelde zich weer veel fitter. Artsen zouden dit moeten voorschrijven vond ze en dat vinden wij ook! IJzersterke spul en 100% natuurlijk!

 

Afgelopen donderdag had ik een cliënt genaamd Susan. Ze had al een tijdje last van haar heupen en liep al twee weken mank. Haar lichaam deed pijn en ze zag er heel moe en traag uit. Ze bewoog alsof ze 20 jaar ouder was. Ik testte haar en vond een ijzertekort en een tekort aan zink en koper.

Ik gaf haar nano ijzer en nano zink en koper. Ze merkte het direct, haar lichaam begon te tintelen alsof het ‘dankjewel’ zei. Een paar uur later kwam ik haar tegen. Ze liep niet meer mank en ze had geen pijn meer in haar heupen. Ook kon ze zich weer normaal bewegen.

Ze was laaiend enthousiast en dat ben ik ook! Het was een opzienbarend en supersnel resultaat wat nooit gelukt was met een ander product. Ik heb nog nooit zo’n snel resultaat geboekt met iemand.

Ik ben heel erg blij met de nano mineralen! Robbie K.

Delen