Ervaringen met Nano Magnesium

Door Kay
MagnesiumElement

Succes bij bijnieruitputting!

Even een succes delen: ik was laatst op een training en heb toen meteen voor mijn 33-jarige zoon met burn-out (bijnieruitputting… zit nu in ziektewet, al maandenlang erg moe, futloos, depressief, nam al extra magnesium tabletten, goede multi en B12) op jullie aanraden een fles Magnesium (extra sterk), een fles Zink en een fles Platinum voor hem gekocht en ook een pot Okinawa mineralen… Hij heeft gisteren en vanochtend van alle drie de flessen 30 ml (1 min. in mond gehouden) genomen en belde me blij op dat hij zich opeens erg goed voelde, veel minder moe en minder depressief! Hij vertelde dat hij zomaar genoeg energie en zin had om het huis op te ruimen. Hij was hier zo verrast door dat hij mij hier net over opbelde en bedankte  Ik ben hier natuurlijk als bezorgde moeder erg blij mee!

 

Goede bevinding van klant van het platina en magnesium voor haar drukke kinderen…ook binnen een week. De juf viel het op. Daniëlle Bakker van Daans Drogisterij in Gorredijk.

 

Als je met een burn-out thuis komt te zitten weet je soms gewoon helemaal niet meer wat je met jezelf aan moet. Ik had dat “probleem” ook. Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht waar ik niet leek uit te komen. Ik sliep slecht ‘s-nachts waardoor ik in de ochtend moe en futloos wakker werd. Om vervolgens mezelf door de dag heen te slepen en in de middag op de bank in slaap te vallen. Mijn structuur was volledig weg, en juist dat is zo belangrijk als je uit een depressie of een burn-out wilt komen. Gelukkig bleek er iets te zijn wat mij kon ondersteunen in deze tijd. Namelijk Nano Magnesium.

Natuurlijk kende ik magnesium wel als supplement in pilvorm. Maar als ik ergens wars van ben is het voor het slikken van pillen. Ik vind dat ik sinds mijn gastric bypass al genoeg pillen moet slikken dus dat was voor mij geen optie. Toen mij werd gevraagd of ik Nano Magnesium wilde testen en bleek dat dit in de vorm van “water” was hoefde ik niet lang na te denken. Op het moment dat ik Nano Magnesium ging gebruiken was ik echt op een dieptepunt beland. Voor mijn gevoel kon het eigenlijk alleen maar beter gaan. Voor volwassenen is 5 tot 30 ml per dag de beste dosering. Door de hoeveelheid van mijn klachten ben ik gelijk naar 30 ml gegaan wat gelijk staat aan ongeveer 3 eetlepels. Je kan het innemen wanneer je wilt maar ik besloot de avond als vaste tijd te gebruiken. Na het innemen houd je de vloeistof 1 minuut onder de tong zodat de werkende delen direct via je slijmvlies in je bloedbaan opgenomen kunnen worden. Door de snelle opname in het lichaam kan je binnen 1 tot 20 minuten al effect voelen. Bijvoorbeeld het wegtrekken van spanningshoofdpijn of spierkramp.

Ik merkte zelf na 3 dagen duidelijk verschil. Ik was rustiger, kalmer. Meer ontspannen. Niet meer zo nerveus en daarnaast veel actiever. Veel actiever omdat ik ‘s nachts zoveel beter sliep. Het leek niet alleen of er een rust over mij heen was gevallen. Het was ook echt zo. Het hele opgejaagde gevoel wat in heel mijn lijf aanwezig was door mijn burn-out leek als sneeuw voor de zon verdwenen. Voor mij is het wel duidelijk, als mijn fles Nano Magnesium op aan het raken is dan bestel ik gauw een nieuwe. Ik voel mezelf echt een stuk beter en energieker.

 

Mijn dochter van 15 knapt zo ontzettend op. Zelf zegt ze als ik dit spul niet slik, word ik helemaal gek. Als moeder merk ik dat ze veel rustiger is en zelfs op school de stof veel makkelijker op neemt. Makkelijker naar de wc kan. Kortom een gelukkiger meisje heb. Deze mail stuur ik naar u, omdat mevrouw van Voort uit Vilsteren vroeg of ik na gebruik van nano magnesium verandering voelde en dit aan u wilde melden.
Vriendelijke groet, Ina Dollenkamp

 

Ik heb mijn moeder aan een zilver detox gezet, ook het goud en magnesium heb ik haar gegeven. Ze voelde meteen het magnesium zodra ze het gebruikte, alsof haar lichaam direct reageerde.
Ik had haar een week niet gezien en ze vertelde dat haar lichaam zeker goed reageerde op de mineralen. Ze slaapt beter, ze heeft veel meer energie. Rond 14:00 uur had ze dagelijks een heel moe gevoel dat ze even niets kon, maar nu heeft ze dat niet meer. Ze blijft nu de hele dag energiek. Ook haar lichamelijke klachten worden minder. Ze voelt zich veel beter nu ze dit gebruikt, en dat na slechts één week gebruik van de mineralen.

Ik heb pas een vriendin verteld over de mineralen. Ze heeft net een zware medische behandeling gehad en heeft al drie maanden niet kunnen werken, het ging erg slecht met haar. Ze kwam bij me langs en zag helemaal grijs. Ze bewoog langzaam en ze was een beetje down. Amper een glimlach.
Wij gaven haar wat nano magnesium toen ze bij ons was, terwijl ze dagelijks al een ander magnesium supplement nam. Binnen vijf minuten had ze heel veel moeite om niet in slaap te vallen. Geen ander magnesium supplement heeft zo snel en zo’n sterk effect gehad op haar. Daardoor wist ze dat ze de mineralen echt nodig had. Het gaf meer resultaat en ook veel sneller en sterker dan iets wat ze al gebruikt heeft.
Ze kocht en fles zilver en een fles magnesium, en ging ze vaker gebruiken.
Twee weken later zag ik haar weer. Dit keer straalde ze en oogde blij. Haar huid had een gezonde kleur en haar ogen sprankelden. Geen grijze blik meer zoals het was. Ze bewoog een stuk sneller en zonder dat ze zich ongemakkelijk voelde. Ze vertelde dat ze zich een stuk energieker voelde, en ze voelde zich goed. Ze wist niet precies wat het zilver nu deed maar ze voelde zich een heel stuk beter dan daarvoor dankzij de mineralen.
Zo goed zelfs dat ze binnenkort naar Amerika wilde gaan en dat ze wel haar mineralen nodig had, en of wij dat dan naar haar wilde verzenden. Zodat ze dan de mineralen kon blijven gebruiken, want ze wilde absoluut niet zonder (en dit voor iemand die 3 maanden niet heeft kunnen werken).

“Ik heb zojuist een telefoontje gehad van een internationale judo ster. Ik heb hem wat goud gegeven en magnesium en hij lijdt aan diabetes type 1. Hij gebruikt nog maar de helft van de insuline als normaal. Dat komt als gevolg van het ontstekingsremmende effect van goud. Hij vindt het geweldig.”

 

Ik heb mijn moeder aan een zilver detox gezet, ook het goud en magnesium heb ik haar gegeven. Ze voelde meteen het magnesium zodra ze het gebruikte, alsof haar lichaam direct reageerde.

Ik had haar een week niet gezien en ze vertelde dat haar lichaam zeker goed reageerde op de mineralen. Ze slaapt beter, ze heeft veel meer energie. Rond 14:00 uur had ze dagelijks een heel moe gevoel dat ze even niets kon, maar nu heeft ze dat niet meer. Ze blijft nu de hele dag energiek. Ook haar lichamelijke klachten worden minder. Ze voelt zich veel beter nu ze dit gebruikt, en dat na slechts één week gebruik van de mineralen.

Als ondernemer staat je hoofd nooit stil. Ik kan na een drukke dag moeilijk ontspannen. Ik had een orthomoleculaire magnesium in de kast staan, voor die momenten waarop ik niet in slaap kon komen. Maar deze magnesium deed eigenlijk niet zoveel voor me.
Toen ik nano magnesium dagelijks ging gebruiken merkte ik dat ik beter ging slapen en ook beter herstelde van het sporten. Ik doe intensief aan krachttraining (4x per week) en had vaak last van vermoeide, zware benen. Sinds ik de nano magnesium neem heb ik daar geen last meer van gehad!
Tessa van der Steen, natuurgeneeskundig therapeut van ‘Your Health Coach’

Ik gebruik de  nano magnesium nu 5 weken. Ik train zo’n 18 uur per week, 2x op een dag en ik merk duidelijk dat ik de 2de training makkelijker in ga als ik na de eerste training nano magnesium heb gebruikt. Daarnaast kom ik makkelijker in slaap en voel ik me soepeler bewegen.
Roy Liefting

Resultaat van het gebruik van nano magnesium na één maand:

I had vroeger veel last van kuitkrampen als ik in bed lag, maar daar heb ik nu geen last meer van. Ook helpt het mij om beter te slapen.

Vanessi Andriani

 

Een klant van mij liet de nano mineralen testen bij haar mesoloog. Het magnesium en goud in combinatie kwam er bij haar zeer goed uit. Beter dan de mineralen op zich. Dit bevestigt onze ervaringen dat de edelmetalen nog beter werken bij mensen in combinatie met het magnesium.

 

Ik heb al last van migraine en hoofdpijnen sinds ik klein ben. Vanaf het moment dat ik bij Robbie kwam (vijf dagen geleden) en ik één shot nano magnesium en een shot zink en koper had gekregen, voelde ik een directe ‘fix’.

Helder hoofd, gevoel van aanwezigheid, helder zicht, versnelling van mijn reacties, en ik voel veel meer liefde en harmonie.

De rest van de dag voelde ik me happy en rustig zonder hoofdpijn.

Ik heb nu nog steeds een totaal helder hoofd.

Als een blok geslapen. Ik word wakker met een helder hoofd en een positief gevoel.

Ik nam de mineralen weer in.

Die dag voelde ik me ‘in charge’, gemotiveerd, gedisciplineerd en geweldig. Ik bezocht vier klanten die dag, van 9.30 tot 22 uur. Ik was positief, energiek en vol liefde voor de wereld. Ik kreeg ook alleen maar positieve feedback van de klanten die ik zag. Ging naar huis en was nog steeds aan het ‘buzzen’ na die lange dag, ik ging pas om 00.30 naar bed. Nog steeds helder, nog steeds positief…

(het verhaal gaat nog verder met een verslag van die eerste vijf dagen sinds hij begonnen was met magnesium en zink en koper. Het voornaamste is dat de hoofdpijnen die hij sinds zijn kindertijd dagelijks had, over waren, maar ook dat enorme positieve gevoel, toegenomen productiviteit , etc.)

Paolo F.

 

Mijn dochter van bijna 3 jaar oud, Dakota, was al twee dagen af en aan aan het huilen en voelde zich belabberd. Ik snapte niet wat er aan de hand was. Ik gaf haar ongeveer 15ml nano magnesium. Een kwartier later klaarde ze op, ze was weer vrolijk en begon weer te kletsen.
De belabberdheid was weg! Vervolgens gaf ik haar zilver, omdat ik vermoedde dat er een virus  meespeelde. Ze voelde zich al stukken beter de volgende dag. Al mijn kinderen sliepen ook heel goed afgelopen nacht nadat ik ze nano magnesium gegeven had.

Yvette Kloss

 

Sindsdien ga ik niet meer de deur uit zonder dit product en zit dit prachtige flesje standaard in mijn toilettas. In eerste instantie ben ik de spray gaan gebruiken voor rugklachten en buikkrampen tijdens mijn maandelijks periode. Toen ik doorhad dat deze spray na een halfuurtje direct voor verlichting zorgde wist ik dat ik een goed product in handen had. Dus ging ik het ook gebruiken voor spanningshoofdpijn, gespannen schouders bij stress en na het sporten om spierpijn te voorkomen. Ik was verbaasd dat het zo goed hielp, dit kwam omdat ik eigenlijk geen verwachtingen had van dit product.

Ik gebruik nu ook elke dag 20ml nano magnesium  voor onderhoud, en voel me beter dan ooit. Ik ben een piekeraar en in stressvolle periodes kan ik zomaar hele nachten wakker liggen. Maar sinds ik de nano magnesium ook inneem kan ik eerlijk zeggen dat ik daar geen last meer van heb. Wat er dus ook voor zorgt dat ik er uitgerust uit zie.
Marije Dijkstra van www.basedonnature.nl

Wow!!! Ik had bijna een directe reactie toen ik voor het eerst nano goud nam. Mijn hoofd tintelde en ik voelde me heel helder en aanwezig. Omdat ik werk in de TV productie, wat betekent dat ik shifts draai van 12 uur, moet ik mij constant concentreren en ik werk ook ’s nachts.

De routine drukte op mij, maar nu voel ik mij weer gemotiveerd in mijn rol. Ik ging als het ware ineens weer aan!

Nu ik mij aan het ontwikkelen ben tot natuurgeneeskundig therapeut en ik bezig ben om betere voeding en yoga mee naar mijn werkplek te nemen, is goud de sleutel gebleken om mijn creatieve denken te verbeteren. Mijn geest is helderder en meer gefocust, dus ik ga door met het nano goud om deze nieuwe staat van alertheid te continueren.
Ik gebruik daarnaast ook nano magnesium, dat mij helpt om stress te reguleren en het werkt echt!

Ik ben zelfs gestopt met het nemen van andere supplementen zoals vitaminen etc., omdat ik het pure effect van de nano mineralen wil ervaren gedurende een langere periode.

Nikki Steggles

 

De vloeistof is kleur en geurloos. Het irriteerde mijn huid niet, wat voor mij toch altijd weer even afwachten is met mijn zeer extreem overgevoelige huid. Ik gebruik de spray inmiddels dagelijks na het sporten, als mijn spieren nog warm zijn. Echt een weldaad. Het trekt zeer snel in, en geeft een heerlijk verkoelend effect. Ik heb voor dit artikel de spray twee keer in mijn mond gesprayd. Dit ging prima. Ik heb de vloeistof ongeveer een halve minuut in mijn mond “ laten rollen” en daarna doorgeslikt, Ook heb ik de spray een keertje gebruikt na een fikse boswandeling. Mijn voeten deden er zeer van. De spray gaf directe verlichting. Ook hiervan ben ik onder de indruk.
Monique van der Vloed van ‘Meukvrij met Monique’

 

Een mooi ervaringsverhaal van een moeder waarvan haar zoon van 8 jaar de diagnose ADHD kreeg.

“Ik wilde geen medicijnen gaan gebruiken maar mijn zoon wel graag ondersteunen. Ik heb van alles geprobeerd om hem te helpen iets rustiger te worden. Zo hebben ik een tijdje Valeriaan gebruikt, LTO3 pillen en nog wat andere producten, wel allemaal homeopathisch. Ook hebben we een mindfulness cursus gedaan voor kinderen en hij ging naar een voetreflexmassage. De mindfulness cursus heeft hem wel iets geholpen maar niet zoals ik hoopte. Ik had de hoop bijna op gegeven tot ik de blog van Bianca van Gewoon Lekker Puur las over nano Platina en nano Magnesium. Ik heb beide besteld en dacht ik hoop dat dit werkt en anders weet ik het ook niet meer. Ik heb de dosering langzaam opgebouwd en na 2 weken heb ik een veel rustiger kind.

Mijn schoonmoeder past regelmatig op en die wist van niets. Maar ook zij merkte op dat hij veel rustiger en liever is geworden. Voorheen was hij vaak boos. Ook als ik hem vraag of hij zelf iets merkt zegt hij ja. Ik voel me nu niet meer zo boos ik ben liever, hoe bijzonder is dat! Hij lijkt nu weer het jongetje van vroeger, voor de ADHD.”

Delen