Ervaringen met Nano Zilver

Door Kay
ZilverElement

Nog een leuk zilver verhaal: vrouw met acute blaasontsteking, zwaar trekkend en branderig gevoel om 22.30. s ‘avonds….  geen pillen in huis (zoals D mannose of Femibiane Flash) 90 ml zilver gegeven plus 60 ml nano magnesium tegen de stress.  Volgende ochtend blaasontsteking weg!

Nog een keer 60 ml zilver laten nemen en die avond weer. Vrij van klachten gebleven.

 

Hoe de EHBO spray direct een oogontsteking verlichtte bij een 5-jarig jongetje!

“Afgelopen week heb ik ontdekt hoe geweldig de nano zilverspray bij ontstoken ogen werkt, mijn zoontje van 5 kon niks meer zien, ogen waren erg dik, oogwit rood en lekkere viezigheid. Tot mij de zilverspray te binnen schoot, na wat google werk op 2 watjes gesprayd (hij wilde perse geen spray/druppels op zijn ogen), paar minuten weken en een aantal uren later was de zwelling al voor de helft minder, roodheid minder zichtbaar en hij kon zijn ogen weer open krijgen!”

“Kun je ook stomen met wat zilverwater in je stoombad erbij? Ik ben megaverkouden en hoest veel slijm op.”

Ons antwoord was “Ja dat is een heel goed idee! Kan ook met gezichtsstomer of ouderwets boven een teiltje of in een aromalamp. ”

Lees hieronder de feedback die we ontvingen:

“Wauw wat een effect heeft dat meteen! Heb net gestoomd met kamille en ongeveer 30ml nano zilver.
Kan weer goed ademen, slijm er allemaal uitgesnoten en voel geen hoestprikkel meer. Het voelt nu heel rustig. Straks weer een keer stomen. Ik neem ook 30ml in!”

 

Nano zilver, Geweldig bij keelpijn!!!
Zeer succesvol bij een ontstoken teennagel van mijn kleinzoon.
Bij een krentenbaard bij kinderen (na allerlei soorten zalfjes van de dokter) na twee dagen al een stuk verbeterd.
In combinatie met zink zo mooi om te zien hoe de huid zich helemaal herstelt.

 

Een medewerkster van een winkel, dat ons nano zilver verkoopt, heeft een chronische huidaandoening genaamd ‘hidradenitis suppurativa’. Kenmerkend zijn de steeds terugkerende ontstekingen van de haarzakjes. Vaak ook op dezelfde plaats, in lichaamsplooien als de oksels, de schaamstreek (liezen, bilspleet en genitaliën) en (bij vrouwen) onder de borsten. Maar HS kan ook elders op het lichaam voorkomen, denk dan aan de rug, de benen of achter de oren.

Ze wordt hier al 29 jaar voor behandeld bij de poli in het Erasmus ziekenhuis. Ze gebruikt al een tijd het zilver en het is inmiddels zo goed als weg. Ze is al een half jaar niet bij de poli geweest.

Na een jaar actief CMV was ik zeer verslapt en had hele nare symptomen. Erg opgezette lymfklieren in keel, keelpijn, een erg naar/raar gevoel in mijn hoofd (CMV doet iets met je zenuwstelsel), hele slappe benen, algehele malaise, verhoging en ernstig vermoeid. Ik kon weinig meer. Op advies van de Herba kruidentuin in Amstelveen begonnen met nano zilverwater. Na 4 dagen waren de opgezette lymfklieren sterk verminderd en op sommige dagen zijn ze weg. Zo ook het nare gevoel in mijn hoofd en benen verdwenen en ik voelde me voor het eerst weer een beetje mens en lichamelijk sterker worden en kon meer doen. Er is zelfs een MRI-scan van mijn hoofd gemaakt maar de klachten waren weg. Het heeft mij weer een stukje leven teruggegeven en kon weer beter nadenken. Uit angst durfde ik niet meer te stoppen met het nano zilver en toen ik dat na 4 maanden toch deed kwam mijn angst uit. De klachten namen weer toe en het heeft niet het virus kunnen wegnemen maar wel degelijk mijn dagelijks leven draagbaar gemaakt. Het virus blijft helaas positief in mijn bloed. Ben meteen weer begonnen nu ook tezamen met nano zink. Ben zeer onder de indruk en dankbaar voor de werking van het nano zilverwater. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik er nu aan toe was geweest zonder, gezien er niets tegen actief CMV is.-

 

Zilver bij een maagzweer:
Een man van 74 vertelde mij dat hij zo blij was met ons nano zilver, omdat hij een maagzweer had en na 3 dagen een eierdopje genomen te hebben, al klachtvrij was. Hij heeft de maagzweer na het kuurtje zilver nooit meer teruggekregen.

 

Ik gebruik nu al enkele jaren nano zilverwater en ben zeer tevreden over de werking ervan. Ik heb in mijn leven al vele blaasontstekingen gehad, maar sinds ik zilverwater gebruik nooit meer. Ik vind het echt een wondermiddel. Het bewijs dat dit natuurlijk antibioticum verschillende ziektes bestrijdt die veroorzaakt worden door bacteriën, virussen, parasieten en schimmels zonder bijverschijnselen of beschadiging van de cellen, ervaar ik keer op keer.
Ik doe 2x per jaar een detox en als onderhoud 2x per week een lepeltje.
Ik merk dat het mijn immuunsysteem verbetert. Ik voel me vitaal en energiek en het helpt preventief tegen griep en verkoudheid.

Nano zilver is voor mij een multifunctioneel middel, veilig en effectief.
Wil nooit meer zonder en kan het iedereen aanraden!
Veel liefs, Estrela Bonnet

 

Ik heb mijn moeder aan een zilver detox gezet, ook het goud en magnesium heb ik haar gegeven. Ze voelde meteen het magnesium zodra ze het gebruikte, alsof haar lichaam direct reageerde.
Ik had haar een week niet gezien en ze vertelde dat haar lichaam zeker goed reageerde op de mineralen. Ze slaapt beter, ze heeft veel meer energie. Rond 14:00 uur had ze dagelijks een heel moe gevoel dat ze even niets kon, maar nu heeft ze dat niet meer. Ze blijft nu de hele dag energiek. Ook haar lichamelijke klachten worden minder. Ze voelt zich veel beter nu ze dit gebruikt, en dat na slechts één week gebruik van de mineralen.

Frits Van Z. (61 jaar): Al 20 jaar heb ik een infectie aan mijn rechteroog. Ik heb diverse antibiotica kuren gehad en ontelbare soorten oogdruppels. Desondanks namen de klachten alleen maar toe. Zo erg dat ik nog maar kort naar een beeldscherm kon kijken en autorijden een probleem werd. Mijn oog is namelijk extreem gevoelig voor (zon)licht en de laatste jaar kreeg ik een grote witte vlek op mijn pupil. Reeds na twee dagen druppelen met nano zilverwater namen de klachten spectaculair af. De witte vlek werd kleiner en ik kon weer beter licht verdragen. Ik kan nauwelijks uitdrukken hoe dankbaar ik ben. Het heeft mijn leven totaal veranderd.

Onze dochter (3,5) werd getroffen door zeer heftige hoestbuien, vooral ’s nachts, soms tot overgeven aan toe. De huisarts kon er niets aan doen, het moest gewoon slijten en kon wel weken tot misschien maanden duren. Een bevriende orthomoleculaire deskundige raadde mij aan om met nano zilver te starten. We zijn ermee begonnen en hebben binnen 2 dagen resultaten gekregen, ongelofelijk. Het was niet direct over maar na een week was er alleen nog af en toe een hoestje maar de zware nachten waren voorbij. Geweldig. Een paar dagen later kwam er ineens een oorontsteking bovenop en de arts zei omdat het aan één kant was er geen antibiotica nodig was. Ik heb een paar druppels zilver in het oor gedruppeld en ik heb haar daarna niet meer gehoord over oorpijn. Het klinkt allemaal wonderlijk en wellicht too-good-to-be-true maar ik ben positief verrast over de effecten. Geweldig!
Jacqueline van Lieshout, www.detoxcoach.nl en www.ontwijnen.nl

 

De laatste jaren voel ik me “a bit under the weather” zoals ze dat in Engeland noemen. Dit is een uitdrukking die word gebruikt wanneer je niet echt ziek bent maar ook weer niet helemaal goed voelt. Ik ben bij een uitstekende chiropractor geweest die ook allerlei natuurlijke stoffen zoals kruiden gebruikte om het lichaam te helpen genezen. Dit hielp wel, maar voor een paar maanden, en het gevoel kwam elke keer weer terug. Ik ben toen het zilver gaan gebruiken. Langzamerhand begon ik me beter te voelen en nu na een hele maand voel ik me vrolijk en vol van leven, met energie genoeg. Ik ben rustiger in mijn hoofd en ik kan beter nadenken en me beter focussen op wat ik aan het doen ben. Als ik ‘s ochtends wakker word voel ik me weer klaar voor een nieuwe dag, terwijl ik me daarvoor heel erg moe voelde en dan wilde ik eigenlijk alleen maar verder slapen. Dat gevoel is gelukkig ook weg. Ongelofelijk dat ik geen enkele bijwerkingen heb gehad van het nano zilverwater gedurende de hele maand. Pauline A. (East Grinstead, England)

 

Hallo mijn naam is Bobby J., ik ben Amerikaans en ik woon de laatste acht jaar in Nederland. De laatste zes jaar heb ik last van een huidinfectie, en dat heeft een grote impact op mijn leven. Ik heb pas het product nano zilver gevonden, en eindelijk heeft er iets geholpen tegen de pijn en ook is het bijna genezen.

Ik had al een paar weken last van contactbloedingen en besloot nu toch maar een keer naar de dokter te gaan. Ook voelde me ik constant beroert en had maar heel weinig energie. Op advies van de dokter heb ik een uitstrijkje laten maken. Ik kreeg te horen dat ik het humaan papillomavirus (HPV) had. Ik had een pap 3a en CIN 3, dat betekent dat het een kleine kans zou zijn dat mijn eigen lichaam het zelf zou opruimen en dus moest er een ingreep plaatsvinden. Er werd een stukje uit mijn baarmoederhals verwijderd met de foute cellen. De dokter vertelde mij dat ik nog een paar weken zou kunnen bloeden en dat het daarna over zou gaan. Na twee maanden bloedde ik nog steeds en heb ik de dokter weer opgebeld. Ze heeft de wond aangestipt en nu zou het echt stoppen. Na een paar weken bloedde ik nog steeds. Ik had er weinig hoop en vertrouwen meer in. Het was weer een typisch verhaal van kastje naar de muur. Totdat ik zilverwater ging gebruiken, al na twee weken had ik geen last meer van die eindeloze klacht. Ook had ik weer energie, en voelde ik me goed. Ik vind het bijna ongelofelijk maar ik heb net een controle uitstrijkje gedaan en ik heb nu nog maar een pap 1. Ik kan niet wachten tot de volgende controle want ik heb er nu weer alle vertrouwen in. Ik ben weer gelukkig en heel erg dankbaar hiervoor! – Wendy Tettero

 

Ik ben een moeder van 2 kleine kinderen van 3 en 7. Mijn beroep is stewardess en werk dus onregelmatig en maak veel nachtvluchten. Dit is een aanslag op je lichaam. Sinds ik nano zilverwater neem ben ik niet meer verkouden en een zware griep gaat ook aan mij voorbij. Had onlangs een schimmelplekje op mijn gezicht en na paar keer sprayen op mijn gezicht was het snel genezen. Ook is het effectief tegen eczeem. Heb soms een eczeem plekje op mijn handpalmen wat heel gevoelig kan zijn. Ik spray paar keer zilverwater en de huid heelt zich razendsnel. Voelde laatst dat mijn oog een beetje ontstoken was heb toen wat in mijn oog gedruppeld en de klachten waren na 2 dagen al over. Aan boord gebruik ik het om mijn handen te desinfecteren en ook kan je het als mondwater gebruiken voor een frisse adem.

 

Beste mensen, hierbij even een toffe ervaring die ik recent heb gehad met nano zilver.
Op een nacht werd ik wakker met een stekende pijn in mijn oog. Het was tamelijk scherp en veranderde niet of ik mijn oog nu open had of niet. Mijn oog traande behoorlijk en ik was tamelijk wanhopig. Midden in de nacht, wat doe je dan. Ik kreeg een ingeving om er gewoon nano zilver in te druppelen. Het idee voelde goed, dus zo gezegd, zo gedaan. Even voelde het wat raar maar binnen een minuut was de pijn verdwenen. Super dus. Die ervaring wilde ik even delen met jullie.
Met warme groet, Ine van den Einde, Oosterhout

 

Ik werk bij de Ekoplaza in Alkmaar en wij werken volop met nano mineralen….voornamelijk het zilver en het goud. Ook het platina en magnesium hebben we op de plank staan. Zilver staat bij mij in het medicijnkastje (ook altijd fijn voor de kids), en goud heeft mij van mijn slijmbeursontsteking afgeholpen….fantastische producten.

Ik kan, na een periode van alle schommelingen die een vrouw maandelijks meemaakt, zeggen dat de Okinawa mineralen echt fantastisch zijn.

Carolien Dubbeld

 

Een cliënt met een hardnekkig ooginfectie heeft het zilver gedruppeld en voila: een sterke vermindering van klachten. Hij is zooo enorm blij!  Je moet weten dat hij er al jaren mee rondliep en dat dokters en oogspecialisten geen oplossing wisten.

Marga Verspagen (Weert)

 

Na een stevige griepaanval bleef ik keelpijn houden… Vooral links en ‘s nachts wakker worden van de pijn. Stond op het punt om de dokter te raadplegen…. Totdat ik de nano zilverspray ging gebruiken… Na twee dagen werd de pijn al minder en na vijf dagen (zeer intensief gebruik) helemaal over!! – Drogisterij Emiel

 

Beste Magda, om een bronchitis aan te pakken kun je inderdaad de zilverspray inzetten. Ik adviseer je daar naast ook nano zilver in te nemen. Beste Sheila. Bronchitis is zo goed als weg. Heb zilver ingenomen (sprayen en diep ingeademd). Top spul!

 

Ik had een abces bij m’n bil die al groter werd. Ik ben naar de dokter gegaan en die heeft ‘m ingesneden en uitgeknepen. Daarna kreeg ik een antibiotica voorgeschreven. Die heb ik niet ingenomen en heb toen 3x daags 30ml zilverwater genomen en zo vaak als het kon op de wond gesprayd. Na 2 dagen was het zo goed als weg. Dank je Terah voor de tips!!
Afz. drogisterij Body fit Volendam

 

Een winkelier adviseerde een moeder waarvan de baby spruw had na elke voeding wat zilver op haar tepels en 3 keer per dag een spraytje in de mond van de baby. Na 2 dagen liet de moeder weten dat de spruw weg was. Krachtpatser die zilverspray.

 

Een dame met chronische ontstekingen, o.a. in haar neus, had een aantal uren watjes gedrenkt in nano zilver in haar neus gedaan. De ontstekingen in haar neus waren snel geslonken en ze kon eindelijk weer goed ademhalen door haar neus!

 

Een personeelslid van een winkel vertelde mij dat haar kat van een oogontsteking binnen een week over was met de zilverspray 3x per dag. Het zalfje van de dierenarts deed niets. Ik vermoed dat als ze nog vaker gesprayd had, het nog sneller was gegaan.

 

Een klant kwam binnen met een brandwond op haar borst. Ze was al maanden bezig met allerlei cremes, etc. Hij adviseerde om nano zilver in te nemen en twee dagen later wandelde ze de winkel weer binnen, total verrast, omdat de brandwond al bijna geheel genezen was.

Matthew van ‘Down to Earth’

 

Leuk nieuwtje: twee verhalen van gebruikers waaruit blijkt dat de zilverspray ook werkt tegen de jeuk en de zwelling van muggenbeten. Een collega had een flinke zwelling op haar knie door drie muggenbeten en deed er naast zilverspray s ’nachts ook de 03 gel over. De volgende dag was de zwelling zo goed als weg.

 

Judith, een medewerkster van Dio IJburg was ziek geworden na een week de zilverkuur te hebben gedaan. Ze durfde niet meer en is gestopt. Haar therapeut zei ook beter niet meer te nemen. Ik sprak haar tijdens een toevallig winkelbezoek en heb haar opnieuw getest via kinesiologie. Zilver testte uitstekend voor haar. Ik heb haar geadviseerd om iets lager te doseren en er psylliumvezels bij te doen om de losgekomen afvalstoffen te absorberen. Op die manier verlaten de toxines het lichaam via de ontlasting en komen ze niet in de bloedbaan terecht waar ze klachten kunnen veroorzaken.

Dat heeft ze gedaan en het gaat nu heel goed met haar.  Ze is er zelfs nog bij gaan sportvasten en voelt zich uitstekend.

 

Mijn moeder heeft zeer ernstige natte maculadegeneratie, en altijd veel last van haar ogen, die prikken en doen zeer. Ik heb haar het zilver gegeven in een pipetflesje en zij is super enthousiast. Ze hoeft maar twee keer per week te druppelen en het gaat prima! De Okinawa mineralen gebruiken we ook regelmatig. Dat is een prachtproduct! Ik wil het aan mijn kleinzoon geven van drie, omdat hij niet tegen melkproducten kan.

 

Bij deze twee van de vele succesverhalen mbt nano zilver. Wat mij betreft hoort het thuis in elke reizigers apotheek. In te zetten voor mens en dier.
Een van mijn eerste ervaringen met het gebruik van nano zilver betrof een vrouw die in den vreemde een darmparasiet had opgelopen. Toen ze voor advies in de winkel kwam liep ze hier al een jaar mee rond en was nog steeds niet van haar klachten af ondanks meerdere malen antibiotica gebruik.
Al meedenkend met haar heb ik haar nano zilver aangeraden. Het resultaat was verbluffend. Na een maand stond ze weer in de winkel. Met een bos bloemen. Eindelijk had ze vat gekregen op deze nare bacterie en verdween deze uit haar systeem. Omdat deze heftig had huisgehouden moest ze ook nog wel aan de probiotica. Maar de weg voorwaarts was er. Voeding werd weer opgenomen en ze sterkte weer aan. Vooral heel blij iemand goed geholpen te hebben sterkte het mijn idee over de mogelijkheden van het gebruik van nano zilver.
Mevrouw is sindsdien een trouwe klant.

 

Een van de klachten waar ik het nano zilver het meest voor gebruik is ter behandeling van een blaasontsteking. Dat werkt sowieso heel goed. Er hoeft geen kuur afgemaakt en afgaande op mijn eigen dochter helpt het snel.
Toch vraag je je wel eens af tot wanneer je het in kunt zetten. Tot vergaande klachten bleek uit onderstaande ervaring.
Een van onze vaste klanten kwam op een ochtend binnen met blaasontstekingsklachten. Ze was duidelijk ziek en had ook al last van haar rug. Ze wilde echt geen antibiotica. Op ons advies heeft ze 3x daags 30ml ingenomen. Na 2 dagen was ze opgeknapt zonder antibiotica. Klant blij, wij blij en veel nieuwe klanten er bij omdat zij (eigenaresse van een trouwjurkenwinkel) het veel van haar klanten vertelde.

Delen