Ervaringen met Nano Zink en Koper

Door Kay
ZinkElement

Wat mij meteen opvalt na inname van Nano zink/koper is dat ik een energie boost voel.
De energetische lading die meegegeven wordt bij de Nanoproducten is voor mij duidelijk waarneembaar, echt bijzonder!

Er ontstaan  na gebruik van 1 liter Nano zink/koper geen nieuwe witte vlekken op mijn nagels die kunnen duiden op een zinktekort.

Wat ik een leuke bijkomstigheid vind is dat het een remedie is tegen grijze haren, maar wat ik vooral belangrijk vind is dat het een positieve bijdrage levert aan het immuunsysteem.

Deze krachtige antioxidant zal ik dan ook zeker meetesten in mijn praktijk voor natuurgeneeskundig advies te Ridderkerk, Corry van Bockel.

 

Afgelopen donderdag had ik een cliënt genaamd Susan. Ze had al een tijdje last van haar heupen en liep al twee weken mank. Haar lichaam deed pijn en ze zag er heel moe en traag uit. Ze bewoog alsof ze 20 jaar ouder was. Ik testte haar en vond een ijzertekort en een tekort aan zink en koper.

Ik gaf haar nano ijzer en nano zink en koper. Ze merkte het direct, haar lichaam begon te tintelen alsof het ‘dankjewel’ zei. Een paar uur later kwam ik haar tegen. Ze liep niet meer mank en ze had geen pijn meer in haar heupen. Ook kon ze zich weer normaal bewegen.

Ze was laaiend enthousiast en dat ben ik ook! Het was een opzienbarend en supersnel resultaat wat nooit gelukt was met een ander product. Ik heb nog nooit zo’n snel resultaat geboekt met iemand.

Ik ben heel erg blij met de nano mineralen! Robbie K.

 

Ik heb al last van migraine en hoofdpijnen sinds ik klein ben. Vanaf het moment dat ik bij Robbie kwam (vijf dagen geleden) en ik één shot nano magnesium en een shot zink en koper had gekregen, voelde ik een directe ‘fix’.

Helder hoofd, gevoel van aanwezigheid, helder zicht, versnelling van mijn reacties, en ik voel veel meer liefde en harmonie.

De rest van de dag voelde ik me happy en rustig zonder hoofdpijn. Ik heb nu nog steeds een totaal helder hoofd. Als een blok geslapen. Ik word wakker met een helder hoofd en een positief gevoel. Ik nam de mineralen weer in.

Die dag voelde ik me ‘in charge’, gemotiveerd, gedisciplineerd en geweldig. Ik bezocht vier klanten die dag, van 9.30 tot 22 uur. Ik was positief, energiek en vol liefde voor de wereld. Ik kreeg ook alleen maar positieve feedback van de klanten die ik zag. Ging naar huis en was nog steeds aan het ‘buzzen’ na die lange dag, ik ging pas om 00.30 naar bed. Nog steeds helder, nog steeds positief…

(het verhaal gaat nog verder met een verslag van die eerste vijf dagen sinds hij begonnen was met magnesium en zink en koper. Het voornaamste is dat de hoofdpijnen die hij sinds zijn kindertijd dagelijks had, over waren, maar ook dat enorme positieve gevoel, toegenomen productiviteit , etc.)

Paolo F.

 

Lucy Wilkins werd getest op haar mineralenstatus en kwam erachter dat ze zink, koper en ijzer tekort kwam. Haar twee jaar oude kindje had dezelfde tekorten. Ze begonnen met de nano mineralen en haar kindje knapte zienderogen op, vrolijker en levendiger. Lucy had last van een zeer droge huid rond haar ogen, dat enorm jeukte. Het viel haar op dat wanneer het zink en koper op was, de klachten bij zowel haar dochter als bij haarzelf terugkwamen. Lucy kreeg weer last van droge ogen en haar dochter ging weer slechter eten en was minder happy.

 

Succes bij bijnieruitputting!

Even een succes delen: ik was laatst op een training en heb toen meteen voor mijn 33-jarige zoon met burn-out (bijnieruitputting… zit nu in ziektewet, al maandenlang erg moe, futloos, depressief, nam al extra magnesium tabletten, goede multi en B12) op jullie aanraden een fles Magnesium (extra sterk), een fles Zink en een fles Platinum voor hem gekocht en ook een pot Okinawa mineralen… Hij heeft gisteren en vanochtend van alle drie de flessen 30 ml (1 min. in mond gehouden) genomen en belde me blij op dat hij zich opeens erg goed voelde, veel minder moe en minder depressief! Hij vertelde dat hij zomaar genoeg energie en zin had om het huis op te ruimen. Hij was hier zo verrast door dat hij mij hier net over opbelde en bedankte  Ik ben hier natuurlijk als bezorgde moeder erg blij mee!

Delen