Ervaringen met Okinawa mineralen

Door Kay

Dame met een scala aan gezondheidsklachten, o.a. een langzaam werkende schildklier, chronische vermoeidheid en reumatische artritis, voelt direct verbetering als zij begint met verschillende nano mineraalsupplementen.

“Dank voor de geruststelling. Als ik zie hoe ik met 1 druppel per week al opknap! De eerste was echt boink!!! Ik voelde het in mijn hele lijf. Dat is gebleven. Ik gebruik het samen met de Okinawa mineralen (en af en toe nano zink en koper). Ik krijg na jaren chronische vermoeidheid weer meer energie en initiatief om dingen aan te pakken. Mijn geheugen was al helderder door saffraan en nu nog steeds. Mijn grijze haar wordt weer steeds meer donkerblond! Het valt ook op dat ik veel minder last heb van zere knieën (reumatische artritis).”

 

Ik werk bij de Ekoplaza in Alkmaar en wij werken volop met nano mineralen….voornamelijk het zilver en het goud. Ook het platina en magnesium hebben we op de plank staan. Zilver staat bij mij in het medicijnkastje (ook altijd fijn voor de kids), en goud heeft mij van mijn slijmbeursontsteking afgeholpen….fantastische producten.

Ik kan, na een periode van alle schommelingen die een vrouw maandelijks meemaakt, zeggen dat de Okinawa mineralen echt fantastisch zijn.

Carolien Dubbeld

 

Mijn moeder heeft zeer ernstige natte maculadegeneratie, en altijd veel last van haar ogen, die prikken en doen zeer. Ik heb haar het zilver gegeven in een pipetflesje en zij is super enthousiast. Ze hoeft maar twee keer per week te druppelen en het gaat prima! De Okinawa mineralen gebruiken we ook regelmatig. Dat is een prachtproduct! Ik wil het aan mijn kleinzoon geven van drie, omdat hij niet tegen melkproducten kan.

 

De Okinawa mineralen werken goed op mijn darmflora. Ik had daar door andere voeding al geen last meer van, maar nu reinigt mijn lichaam nog dieper. Dat merk ik vooral doordat mijn geest nog helderder aanvoelt. mooi resultaat dus.

Drs. Annemieke van Os

 

Ik had een fantastisch resultaat met een patient met kanker, zij onderging chemotherapie en had vreselijke pijnen in haar botten en tanden. Haar artsen wilden er niets aan doen, omdat zij bang waren de chemo te verstoren. Ik gaf haar de Okinawa Mineralen en zij begon ze in te nemen, 48 uur later was de pijn complete verdwenen. Wonderbaarlijk!

Mira van “Maitra Health Store”

 

Ik kan, na een periode van alle schommelingen die een vrouw maandelijks meemaakt, zeggen dat de Okinawa mineralen echt fantastisch is. Sinds lange tijd heb ik mijn suikerverslaving (chocola en koekjes) weer onder controle. Ik moet zeggen dat het even duurde voordat ik laaiend enthousiast werd, het sloeg niet gelijk in, bedoel ik dan… Maar na 3 weken, iedere dag een portie ben ik weer helemaal aangevuld. Vitamines worden goed opgenomen weer…
Vriendelijke groetjes, Gwen

 

Verrassend hoeveel disbalans er verdwijnen bij de testen met de Okinawa mineralen. Bijzonder dat met name een verstoring van de maag enorm goed reageert en daarmee de hele spijsvertering sterker test.

Nicolette van der Spek, De Karmozijn

 

Therapeut in Haarlem: na drie dagen gebruik van Okinawa mineralen voelde ik me meer helder, energieker en sterker! Bedankt. Hopelijk komt er nog een grotere pot.

 

Ik gebruik de nano mineralen nu ongeveer een jaar. Daarvoor was ik vaak moe, ervaarde een soort ‘brain fog’ en geheugenverlies. Een deel daarvan waren overblijfselen van de ziekte van Lyme, dat ik 16 jaar gehad heb (maar niet gediagnosticeerd was en dus ook niet behandeld). Sinds ik iedere dag nano mineralen inneem, merk ik dat ik veel meer energie heb. Vroeger ging ik iedere avond om 20 uur naar bed. Ik kon niets doen dat concentratie vergde vanaf vroeg in de middag. Nu blijf ik regelmatig op tot 22 uur. Ik kan nog tot 19 of 20 uur op m’n computer werken, lezen en zelfs quilten. Ik kan rekensommen in mijn hoofd doen, wat ik daarvoor absoluut niet kon. Ik voel me vrediger en mijn stemmingswisselingen zijn weg. Mijn lichaam heeft veel minder behoefte aan koolhydraten en zoetigheid dan vroeger.

De grootste verbetering is dat ik veel meer energie heb en meer helderheid van geest.

Het is alsof ik mijn leven terug heb!

G.W.

 

Mijn moeder heeft zeer ernstige natte maculadegeneratie, en altijd veel last van haar ogen, die prikken en doen zeer. Ik heb haar het zilver gegeven in een pipetflesje en zij is super enthousiast. Ze hoeft maar twee keer per week te druppelen en het gaat prima! De Okinawa mineralen gebruiken we ook regelmatig. Dat is een prachtproduct! Ik wil het aan mijn kleinzoon geven van drie, omdat hij niet tegen melkproducten kan.

 

In maart hebben wij contact gehad over een 2e zwangerschap bij mij en m’n man…
Er stonden een paar punten niet goed bij mij en door u ben ik indium en okinawa zeekoraal mineralen gaan innemen, daarbij ben ik extra gezond gaan leven en in oktober hadden wij onze 1e ivf ehandeling…
Graag wil ik u melden dat het meteen de 1e x gelukt is en dat we nu al 14 weken zwanger zijn…
Ik had beloofd dat ik het u zou laten weten als het zo ver was dus bij deze…

Alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar…

Groetjes Caroline Veerman-Sondag uit Volendam…

Delen