Melanie Thijm

Beste lezers,

Sta me toe dat ik even van deze ruimte en jullie tijd gebruik maak om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Melanie Thijm. Woon vlak aan zee, ben elke dag wel iets voor of over iemand aan het schrijven en heb een hoog bejaarde mollige poes die Miep heet.

Ik ben ontzettend geïnteresseerd in wat je met voeding en supplementen voor je lichaam en geest kan doen. Daarom schrijf ik naast mijn ‘gewone werk’  (wat overigens ook het schrijven van copy is hoor) met veel plezier voor Nano Mineralen. Je wordt wat je denkt en dat geldt ook voor wat je eet.

Dus ik voed mezelf graag met voeding en gedachten die verrijken. Daarvoor krijg ik bij NM de kans. De onderwerpen waarover ik mag schrijven zijn ontzettend uiteenlopend en ik word aangemoedigd om mijn persoonlijke gevoel, mening en overall view, door de woorden en zinnen die ik aaneenrijg, heen te laten sijpelen. Dat is in een wereld waar je als copywriter geregeerd wordt door Google en SEO-resultaten, een enorme vrijheid die de schoonheid van het schrijven de eer aandoet die het verdient.

Ik ga de aankomende tijd weer veel verschillende, super- interessante artikelen schrijven. Voor veel van de onderwerpen doe ik eerst zelf, met veel plezier, de nodige research, of ik vraag raad aan mijn fijne collega schrijvers van Nano Mineralen. Zij hebben veel van de “technische” kennis die ik (nog niet) bezit. De diversiteit van de onderwerpen van mijn artikelen varieert van actuele, sociaal maatschappelijke onderwerpen tot interessante geschiedenisweetjes. Uiteraard allemaal onder ‘het motto van  Nano Mineralen: Gezondheid Begint Bij Kennis.

MELANIE’S BLIK