21 oktober 2021

7 thoughts on “Nano Zilver

  1. Hoi Natasja,
   Ik kan Colloïdaal zilver leveren, eventueel met Ultrasone verstuiver om het b.v. te kunnen inhaleren.
   Overigens wil ik wel een correctie toevoegen aan dit verhaal, namelijk dat hoeveelheid ‘parts per million’ en de kleur welzeker iets zeggen over de intensiteit van colloïdaal zilver. De kleur zegt iets over het Nanodeeltjes grootte (wanneer de kleur donkerder {paarsachtig} is is het deeltje groter, en als het te groot is kan het deeltje niet ionisch zijn en dus geen lading hebben en dus ook geen effect hebben op micro-organismen). Een kleurloze oplossing heeft hoogst waarschijnlijk een lage ppm waarde, waardoor de zilverdeeltjes niet zichtbaar zijn. (peter.koelewijn7@gmail.com)

   1. Hoi Peter, Wat leuk dat je je interresseert in nano mineralen.

    Ik wil graag nog een aanvulling geven op je reactie.
    Het is namelijk zo dat door de deeltjesgrootte (PPM) er sprake is van een betere opname door het lichaam via de slijmvliezen.
    Bij colloïdaal is de opname helaas niet optimaal doordat de deeltjesgrootte groter zijn en daardoor minder gemakkelijk via de slijmvliezen opgenomen kunnen worden.

 1. Mijn eerste flesje kocht ik bij EKOPlaza. In de Corona periode ben ik het gaan bestellen bij BOL.COM.wordt goed verpakt en snel in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *