Indium bij PMS en overgangsklachten

Door de krachtige hormonale werking van indium op het vrouwelijk hormoonstelsel en de
verbeterde opname van mineralen in de cellen, heeft indium een positief effect op PMS
(pre menstrueel syndroom) en overgangsklachten.

Gebruikers merken o.a. een sterke verbetering van hun nachtrust, ervaren meer energie en een gelijkmatiger stemming.

Ook PMS gerelateerde klachten als migraine kunnen sterk afnemen.

ERVARINGEN MET INDIUM

Hai Terah  🙂 

Ja ik ben zeker ook mega tevreden. Had de laatste maanden best veel last van een wat donker gevoel voor m’n menstruatie en voelde me steeds lager in m’n energie. Deels denk ik ook door de hoge werkdruk maar merk dat ik nu ik Indium neem veel energieker ben en me ook een stuk positiever voel gedurende de gehele maand. Het is echt een verschil dus hoop dat dit zo blijft  🙂

GERELATEERDE BLOGS