Indium voor een stabiele bloedsuikerspiegel en gewicht

Door het aansturen en heropbouwen van de hormoonklieren (hypofyse en alvleesklier) én door de verhoogde opname van mineralen, met name chroom, magnesium en zink, helpt indium diabetes (type 2) tegen te gaan en terug te draaien. Chroom, het mineraal dat nodig is voor een goede werking van insuline en dus voor een gezonde bloedsuikerspiegel, wordt tot 333% beter opgenomen door de aanwezigheid van indium. Indium draagt ook bij aan een gezond gewicht. De verbeterde functies van o.a. schildklier, darmen en lever stimuleert een evenwichtige stofwisseling. Vet wordt makkelijker verbrand en spiermassa makkelijker opgebouwd. Bij ondergewicht komen er door de verbeterde stofwisseling makkelijker wat kilo’s bij. Uiteraard zijn er ook andere supplementen van belang en is het aanpassen van het voedingspatroon ook essentieel.

 

Klachten, waarbij indium ingezet kan worden:

  • Bloedsuikerschommelingen
  • Diabetes type 2
  • Insuline resistentie
  • Metabool syndroom
  • Overgewicht
  • Ondergewicht

ERVARINGEN MET INDIUM

Dame met een scala aan gezondheidsklachten, o.a. een langzaam werkende schildklier, chronische vermoeidheid en reumatische artritis, voelt direct verbetering als zij begint met verschillende mineraalsupplementen.

“Dank voor de geruststelling. Als ik zie hoe ik met 1 druppel per week al opknap!  De eerste was echt boink!!! Ik voelde het in mijn hele lijf. Dat is gebleven. Ik gebruik het samen met de Okinawa mineralen (en af en toe nano zink en koper).

GERELATEERDE BLOGS