Terah Afke Beek

Mijn naam is Terah Afke Beek.

Ik werk als freelance contentmaker voor NanoMineralen. Samen met het team bedenk ik content, daarnaast schrijf ik blogs, doe de interviews voor onze podcast en redigeer ik de content van de andere schrijvers. Ik kan hier veel van de kennis en inzichten die ik in de loop der jaren heb opgedaan over voeding, gezondheid en bewustwording toepassen.

Ik vind het superleuk om met een holistische bril op in een onderwerp te duiken, er over te reflecteren en te schrijven.

Ik heb ontdekt dat op sommige thema’s rondom gezondheid een taboe heerst. Voorbeelden daarvan zijn vaccinaties en straling. Ik zie het als een uitdaging om over gevoelige onderwerpen te schrijven en spreken en wil mensen inspireren om verder te kijken dan de informatie die ons via de officiële kanalen wordt aangeboden.

Als kind wilde ik al schrijfster worden. Praten vond ik lastig, ik stotterde regelmatig, vooral als ik iets spannend vond om te zeggen. Dat kan ik nog steeds hebben. Ik denk dat ik altijd gevoeld heb dat de werkelijkheid heel anders in elkaar zit dan de zichtbare realiteit, maar dat ik het moeilijk vond om daar echt voor te gaan staan. Mijn waarheid spreken en leven voelt als een levensdoel. Hier neem ik anderen graag in mee, ook professioneel, door wat ik schrijf, waar ik over spreek en in de terahpeutische sessies die ik heb met mensen.  

Bekijk mijn websites www.terah-pi.nl en www.ogenwijdopen.nl.

BLOGS VAN TERAH

Andropauze

Andropauze

AndropauzeWat is de andropauze en wat is de oorzaak?De andropauze, ook wel de penopauze...

Lees meer