Webinar Replays


CORONAVIRUS: HOE NU VERDER?

 


WEBINAR DEPRESSIE EN NEERSLACHTIGHEID
Wanneer is er sprake van een depressie en wat kun je doen om eruit te komen?

 


WEBINAR WAT ZET JE IN BIJ DEPRESSIE
Leer wat nano platina kan betekenen in tijden van een depressie.

 


WEBINAR OVER DE DARMFUNCTIE (Login om de professionele webinar te zien)
De darm zorgt natuurlijk voor verwerking van ons voedsel waardoor er energie en bouwstoffen vrijkomen. Maar ons darmstelsel is ook ons tweede brein. Neurotransmitters zoals GABA en serotonine worden aangemaakt in de dunnen darm en gaan via de nervus vagus naar onze hersenen. Een verstoord microbioom (darmflora) gaat ten koste van een optimale hersenfunctie waardoor verlies van focus en zelfs depressiviteit kan ontstaan.
Ook huist circa 80% van ons immuunsysteem in de darmen. Bij aantasting van het microbioom, komt deze onder druk te staan en zijn we vatbaar voor allerlei kwaaltjes en ziektes: van buikpijn tot artrtitis en migraine.

In het webinar “Functie van de darmen”, gaan we dieper in op de oorzaken, gevolgenn oplossingen voor een verstoord microbioom.

 

WEBINAR RESET YOUR BODY & MIND
In januari is het weer tijd voor een nieuwe start, schoonmaken, reinigen en/of afvallen. Reset your body and mind.

 


WEBINAR SCHOONHEID VAN BINNEN EN BUITEN
In dit filmpje verteld Micha je in slechts 12 minuten hoe je tijdens de feestdagen optimaal kan genieten van alle lekkernijen zonder dat dit van negatieve invloed is op je gewicht en hoe deze producten je natuurlijke schoonheid optimaliseren.

 

WEBINAR OVER DE WEERSTAND
In dit filmpje verteld Micha wat jij zelf kunt doen om je weerstand optimaal te houden.

 


​WEBINAR NANO ZILVER/ ZILVERWATER
Ontdek hoe het werkt en waarom je altijd een flesje zilver bij je moet hebben!

 


WEBINAR NANO MAGNESIUM
De werking en de functie in het bijzonder wat nano magnesium voor je kan betekenen. Waarom we zoveel te korten hebben, de hoeveelheid groenten die we eten, hoeveel magnesium er vroeger in het eten zat en nu, hoeveel suiker we stiekem binnen krijgen en de relatie tot nano magnesium. Focus punten nano magnesium, wanneer wel en wanneer niet. Meerwaarde op een tablet zoals een citraat. Hoe te combineren met een citraat of bisglycinaat waardoor je meer effect hebt van de werking van magnesium in het algemeen.

 


WEBINAR NANO PLATINA
Leer hoe platina wordt gebruikt tegen emotionele stress, en ter ondersteuning van je immuunsysteem en psychologische functies!

 


WEBINAR NANO INDIUM EN OKINAWA ZEEKORAAL MINERALEN
Ontdek hoe Indium je hormoonbalans herstelt en onder meer je slaap, kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Okinawa is uw basis in minerale ondersteuning en verbetert het effect van indium.

 


WEBINAR NANO IJZER
Ontdek hoe nano-ijzer je snel meer kracht en energie geeft zonder je pathogenen te voeden, of een van de andere veel voorkomende bijwerkingen te veroorzaken.

 


WEBINAR NANO ZINK & KOPER
Ontdek hoe nano-zink of zink en koper verschilt van andere vormen van zink en waarom het je tweede keuze is na magnesium! Nano-zink is goed voor je huid, spiergroei, darm- en oogfunctie en gaat de strijd aan met virussen en bacteriën. Nano zink verhoogt je libido en vruchtbaarheid.

 


WEBINAR EEN VITAAL BEGIN VOOR MOEDER EN KIND
We kunnen vaak veel meer zelf doen dan we denken om onze gezondheid optimaal te houden of te krijgen. Voor een zwangerschap, bevalling en de periode erna geldt dat net zo!
Ontdek welke voedingsstoffen van belang zijn voor jezelf en je kind, hoe je zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier kunt verminderen, verhelpen en zelfs voorkomen!